miércoles, 25 de marzo de 2009

Jornades de reflexió a Mundet


El dimecres passat dia 18 de març els mossos d'esquadra, amb el permís del rector per entrar a la universitat, van desallotjar als estudiants tancats a l'edifici central de la Universitat de Barcelona causant molts ferits, no només entre els estudiants, sinó entre els periodistes que cobrien la notícia i tot vianant que mostrés qualsevol gest de repulsa a l'actuació agressiva que estava portant a terme la policia.

No cal gaire imaginació per projectar l’imatge dels mossos a l’època dels grisos on els policies carregaven contra tot aquell que es manifestava en contra de la dictadura franquista.

Per això, en contra d’aquestes actuacions, a partir d’avui, dia 25 de març, s’ha obert un espai de diàleg i reflexió al Campus Mundet ja que, com a futurs educadors, aquesta situació ens preocupa. Es tracta d'aturar les activitats d'avaluació continuada i, en el seu lloc, crear espais de debat sobre la situació actual. Aquest moviment compta amb la col·laboració de la majoria dels professors, que deixen de fer clases i fins i tot participen als devats de les jornadesi.

Aquestes jornades duraran fins a setmana santa, desprès les classes tornarán a la normalitat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario